Huvudbry..

Elsa och jag har varit på Granngården idag, hade siktet inställt på att köpa stänger, gröna, som liknar armeringsjärn. Tänkte sätta ett par sådana, länkade med grön växttråd, mellan varje staketstolpe och förhindra flygande hundar....utan att för den skull byta ut hela trädgårdens stängsel. Dyrt, dyrt nämligen..Och vad välja om man nu ska göra ett byte dessutom!
Dom hade inga...*fnys*...men si det hade City Gross så dit for jag i eftermidda' och köpte ett gäng , nu ska jag ut och greja upp dom....eller ner blir det ju...dom ska ju i jorden ...Spännande att se hur det blir, blir det fult åker dom ner illa kvickt igen.

Grinden får vänta tills i morgon visar det sig för cementen har inte bränt tillräckligt , men vi har att göra i alla fall.

Framsteg i Molly-Elsa storyn....Molly spatserade faktiskt in genom ytterdörren nyss, jag såg henne utanför och kopplade Elsa , ställde oss en bit in och hej och hå, där kom lilla fröken katt.
Hon rann kvickt in genom grinden till säkerheten i hallen och ovanvåningen , men framsteg! Hon kom in.

Ha en go' helg!

Kommentarer
Postat av: Malin

Spännande att se om "lilla" Elsa inte tar sej över nya stängslet *hihi*.

Ha en härlig söndag!

2008-04-27 @ 01:04:59
URL: http://majamelon.blogg.se
Postat av: Sanna

att påstå att fröken gul inte kan hoppa är som att säga att mången är grön..*hehe* hoppas att hon håller sig på rätt sida av stacketet nästa gång och du får tala om för Molly att hon får dänga till elsa om hon blir för närgången.

kram på er!

2008-04-27 @ 10:10:30
URL: http://www.dragonlights.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0