ConfusedÅh, pladdrar på...

Men, den som har huvudrollen i hela historien är ju Elsa. Och den som har gjort det möjligt för mig att få ha denna härliga , vackra och envisa hund i min vård är Sanna.

Vi är så glada att få ha henne i vårt liv, tusen och en tack för det Sanna! Och, för att du är tillgänglig när det behövs. Du var navet i helgen, den som kom med råd och glada tillrop, som såväl behövs.

Thankyouthankyouthankyou...

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh grattis till alla utmärkelserna! Det var det värsta =D Fast inte konstigt med tankt på hur söt Elsapelsa är!!! Antar att det blir mer utställningar framöver? hon måste ju bli champion!!

Jag har försökt att ställa Maja 2 ggr...men Maja är ju Maja så just pga det så fick vi tvåor haha! Fast första gången haltade hon och var 9 månader (sträckning i frambenet) så då var det inte Majas "fel". Andra gången var det stora inoficiella utställningen här i sundsvall. Maja gick på i sin egen takt och hittade ett tuggummi fastkletat på golvet som var mer intressant än att gå fint...Fast domaren sa att hon var klart hennes favorit för dagen och att hon hade ett härligt personligt uttryck i ansiktet =) ...även om hon inte ville gå fint... ;P Hon fick jättefin kritik men det gick ju inte att bedömma henne eftersom hon inte ville gå haha! Sen ville hennes tunga gärna titta ut när hon skulle stå fint och domaren fick stoppa in den hela tiden och varje gång hon gjorde det så blev Maja glad och stack ut den igen! suck Maja gillar inte utställningar ;PKram!

2008-07-16 @ 13:34:10
URL: http://majamelon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0