Tullamore

sprallade loss i snön.

Maken är hemma nu så nu ska vi förhoppningsvis kunna .....eller vi förresten....Göran.... ska nog kunna lägga över bilder på CD nu..
Uppfödare med tålamod.....snart kommer den !

Har varit en låång runda i bygden här med elsa idag och hon är tokrolig i skogen med snön. frustar och håller på . Idag invigde vi den klövjeväska jag köpt åt henne , hon såg verkligen ut att ta sitt uppdrag på största allvar, det att bära två halvlitersflaskor vatten alltså.
Är dock inte fullt nöjd då jag tycker väskan går lite långt ner på sidorna för henne, men maken höll inte med, tyckte den satt perfekt. Den låg stadigt och bra på henne förvisso..Får prova den nån mer gång så får jag bestämma mig om den ska fimpas eller behållas. Jag är så petig när det gäller och vill inte det ska vara till besvär för mina "barn".....samma benföring.....Lite "flytta-benen" övningar
goa mulle....

min whiskeyhäst...Tullamore....och på flaskan vad annat än varghund....detta visste jag dock inte när jag köpte Tullamore. Visst e' det lite festligt ändå.

lev väl


plums i skogen

Elsa banade väg i skogen som första gäst sedan det digra snöfallet. Otroligt vackert och hon njöt av att blåsa snö och smyga på fåglar.


Mycket obehagligt

För mig är det en självklarhet att hålla en respektfull ton i min blogg. Att den är till för alla och envar att läsa. Det behövs inte alls att man ens till någon del håller med mig om jag uttrycker någon åsikt. Det står för var och en att bestämma.

En sak jag är noga med är respekten för mänskor.
Det finns moraliska och etiska gränser som man inte kliver över när man har en blogg som tex min egen.

Idag, eller för någon dag sen, såg jag att det stod om min operation fritt för hela internetsverige att ta del av. 

Nej, ingen specifikation på vad det gäller, men....det kändes för mig inte bra att detta meddelas då det är helt privat . Inte något för alla att veta, och definitivt inte för någon annan att ta sig rätten att meddela på sing blogg. Att det hör hemma på min blogg är sin sak. Ingen stor sak att riva upp himmel och jord över men jag påpekade att det sågs som ett övertramp och för det blir jag mer eller mindre påhoppad...
Det var skrattretande fick jag till svar.......att jag gick till anfall var en annan åsikt...


Det hela tog sig en mycket ful ton och det känns oerhört obehagligt det hela. 

Hör av dig om du undrar nåt eller tänker nåt, det skrivs lösenordsskyddade inlägg just nu .  evaskineser@hotmail.com

Nu ska jag ut o jobba av den här olusten i skogen med Elsa.

spekulationer

är ofta till nackdel, vetskap bättre.

Uppsägningen från stallet är ingenting som berör endast mig, det ligger ledsamma privata skäl bakom orsaken till att vi som har häst på stället inte längre kan ha det.

Jag har sakta men säkert hämtat mig från beskedet att det inte blir någon operation nu och tårkanalerna har gått igenom en rejäl rening och är pigga och fräscha ! 
Det var ett bakslag men eftersom nu maken flyttar hem lite tidigare från Kina blir det säkert bra i april också , el när det nu kan bli aktuellt . Tack Göran för att du kommer hem tidigare.....
Allt är lugnt och bra med hundarna här, de små ska badas idag så elden är igång och Ville har nog börjat ana oråd här för han bligar misstänksamt på mig .
Matte har varit lite väl många gånger i badrummet och grejat ....nåt skumt på gång.....

tänk vänliga tankar

Ingen op

För fjärde gången har jag varit på plastikkirurgen och nu är det uppskjutet igen, av orsaker jag inte går igenom här.
Fruktansvärt knäckande och jobbigt .
Det blir , om jag så bestämmer, besök igen om cirka två månader men då är det väl återigen brist på kirurger igen el nåt annat som sätter käppar i hjulet, men nog om det.

många faktorer just nu som gör att jag inte skriver mer än jag gör.

RSS 2.0