Tullamore

på plats hemma igen. Fick hjälp av Anna  ...TACK !....och det tog inte någon lång stund förrän min vän stod där i transporten. Själv e' jag inte van att lasta häst, men, med Anna som är van, van, van hästmänska blir man liksom lite smittad o lugn så det går bra.
På plats släpptes hon i hagen bredvid de andra, men ska gå över till dem i morgon, det blev inga stora reaktioner över stängslet. Den ena hästen känner hon redan dessutom så det ska gå så bra så.
Däremot...man skulle kunna tro att det växte knallgas där hon betade för jäklar i lådan va hon fes!  Rediga knallar...*skratt*...inte fin i kanten inte.
Tullamore har gått på bete hos en jättetrevlig familj och dom ska ha ett stort tack för den här tiden. Har varit så mysigt att ha henne där. Dom tycker om henne och dottern ska komma över och rida lite då och då. Tiden räckte inte till idag för att åka tillbaka för att hämta hem alla grejor vi haft där så jag ska åka dit i morgon och göra det.

Fick akupunktur idag, och samtal som möjligen,  ev, kanske kanske  leder till en arbetssituation i slutändan...trevligt.  Ger ingen info än om vad det kan tänkas bli ännu.
Kanske inte förrän till våren..

Nu har jag talat med maken lite, men eftersom klockan är nästan 1 på natten där nu skulle han gå till sängs nu. Han har ledigt denna veckan tack vare national holiday och det är ju inte fy skam. Ska han ha för han jobbar häcken av sig annars.
Vår dator är ju knäpp i säkringen.... i brist på huvud.....och nu kom sonen fram till supporten äntligen...har försökt åtskilliga gånger den senaste tiden....åtskilliga......Han kommer fram och hinner beskriva lite grand hur det är här då han mer eller mindre blir avbruten...
"Har ni formaterat om"?    "öh.. nja, nej, min pappa är inte så glad i den tanken.."  " nähä..men gör det och funkar det inte får ni lämna in datorn....."eh. jaha..men kanske vi ka.... ja..klick..."
Que ! What! Var det det hela ? inte en tillstymmelse till försök att lösa sitsen....bara lägg på luren för tusan ! gör det när vi har sökt komma fram i veckor för att lösa situationen här hemma !!!
Madre Mia...!

suck...tekniken e' fantastisk när den fungerar...

kram


Kommentarer
Postat av: Elin

Ni har fått en utmärkelse av oss. Läs mer i vår blogg.

2008-09-30 @ 21:24:39
URL: http://www.varghund.com
Postat av: Malin

Tullamore? Visst är det en whiskysort?=)

Hoppas att akupunkturen hjälper!Kram

2008-10-05 @ 00:34:49
URL: http://majamelon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0