sisådär 100 år sen...

jag skrev nåt här...känns väldigt länge sedan.

Har haft några jävliga månader även om dom också varit positiva , lite av varje.  Har haft ont i kroppen, än i handlederna, fingerleder, sen hoppar det upp till axeln, för att raskt ramla ner i stortån.
Sen e' det lugnt i två dagar kanske så e' det dax igen, då strejkar knäna under några dagar...suck....e' inte klimakteriet...har läst på.
Låter räligt likt fibromyalgi som tydligen kan fara runt som eld i kroppen. Känns som små explosioner emellanåt, riktigt ont.  Trött som mitt i natten e' jag hela tiden nästan, finns fasen ingen extra energi nånstans. Tänk om man var laddningsbar va!  DuracellEva...plugga dig i väggen kärring så går vi ett tag till !! 
Hursomhelst har jag inte tid nu med ont för nu ska min häst förberedas för inridning, och jag ska få bröst igen !  =D

Har nyss varit hos plastikkirurgskan och ska nästa vecka till kärlkirurg för en bedömning till.  Lite oro i himlen för jag fick starka rekommendationer att besöka hudläkare för en fläck på ryggen....så måndag morgon ska jag till hud i Lund och betittas.  Håll tummen pliiiis!
Sen blir det mammografi och så mental förberedelse på stor operation....Diep Lambå....magen väck....bröst tillverkas...the end...på alla operationer....förhoppningsvis.

Idag har det ju varit så ljuvligt väder så det e' inte klokt!!  Åh, sol och kallt, favoritkombo. Dottern hem på besök i helgen...härligt. Grabbarna hos polare på lan....lite OBS stormarknad i morgon....inte det bästa jag vet men storhandel behövs plus att dotera ska välja glasögon och göra synundersökning.

Alma vår vackra varg har tappat i vikt, vilket är bra för hon vägde för mycket, men hon får inte tappa mer för då blir hon mager, är lite knepig i maten ibland vår Alma. Köttfoder tycker damen om, men det ska ju tuggas också och då måste det till torrfoder också ju faktiskt. Det är dessutom huvudfödan, köttet är extra ibland.
Man får väl vara lite egensinnig vid hög ålder kan tänka.

image28

Sötingen, 7 år i april !

Sköt om er mänskor ,

Tjingtjoho

RSS 2.0