Gott nytt år på dig!

Tolvslaget tillbringade jag i stallet, risken fanns att en av hästarna, som blivit mycket rädd tidigare,  skulle "flippa" ( i brist på bättre ord) och eftersom jag ej visst hur min häst agerar och reagerar för smällare och raketer tyckte jag det var bäst att vara där.
Vi (Göran) hade plastat för alla fönster, ljuset var tänt och radion på,  och jag och Pernilla fattade posto i stallet. När jag kom in cirka halv tolv, låg min Tullamore i boxen, och reste sig yrvaket och "humhummade" välkomnande när jag kom, Isolde likaså och Prima var inte heller särskilt bekymrad. 
Visst, lite oro visades men ingen skärrade överhuvudtaget så jag och Pernilla fikade och käkade lussebullar, nattade hästarna sedan och åkte hem vid 02.00.  Toppen koncept, blir lika nästa nyår, svart sopsäck framför fönstren radio på och ljuset tänt.

Göran vakade här hemma vid 12-slaget med vår gamla varghund Alma som inte bodde med oss förra nyåret , hon har visat tydligt att hon verkligen inte tycker om när det smäller . Grabbarna fick bränna av ett par "bomber" eller vad fasen de heter. Dotera var i Malmö på sitt håll, skum nyårsafton men rätt kul om än udda.

Var bjudna på middag dagen före nyårsafton och det blev sent, likaså igår då alltså så ikväll e' jag så trött så jag vet knappt vad jag heter !  Milde tid, jag pallar inte vara aktiv och uppe så sent längre....ska sova ut i morgon bitti, så skönt , så skönt..

Jag hoppas att alla får ett härligt 2008 !!

natti, natti

RSS 2.0