måleri måleraaa!

Har inköpt en mängd vit tak/väggfärg, nu ska det målas nämligen. Ska tydligen gå bra att måla möbler med denna färg, så då kör vi!  Snickerifärg e' så himla dyrt.
Har slipat ner tre pallar och målat dom, så nu får vi se hur bra det täcker och så, ska målas en gång till i alla fall, sen ska de slipas ner till lita lagom "shabby chic--fransk lantstil". Litta lagom sledna alltså. 

Fick ryck i morse och gjorde club-sandwiches till mina grabbar och deras kompis . Ägg, bacon, ost, sallad tomat och örter...tre lager rostebröd, mums...e fortfarande mätt efter min. Nu är hela köket inosat med bacon och spisen....ja jisses så det kan stänka säger jag bara...
Sonen förresten, han stod för sitt ord och diskade igår! Att han nu står och diskar igen beror på att jag gärna sätter REN disk i skåpen...hi.hi..
Han ska ta spisen också. Det e' inte så svårt att få en grabb ta sånt skitgöra när man har coola sprayflaskor som lovar mer än dom håller men är snygga! 

Piis..

hej o hå...

Eftersom jag inte har vett att gå och lägga mig sitter jag här vid datorn och skrotar och tänkte då att då kan jag ju lika gärna skriva nåt men har ju inget att skriva och fortsätter jag så här kan jag snart inte andas heller för om jag inte sätter punkt eller åtminstone ett litet kommatecken blir det ju en helsjuk mening....

Fick en fråga om jag har fler hundar av en person som skriver himskans kul, jag blir så glad när jag läser denna blogg så nu tar jag mig friheten att nämna majamelon.blogg.se...

Det pyser och bubblar på den sidan och den e' så positiv och härlig. Och jodå, jag har två hundar, kinesisk nakenhund,    image33Ville..........image32  Viktor

Viktor nedklippt på bilden, så även nu men med något längre päls.

Idag har tiden mest spenderats framför TV'n, i soffan, bläddrande i alla Hus&Hem, Houses And Gardens, Country Living och andra jag har samlat på mig under åren.
Bodde ju en tid i Saudiarabien och då fanns det massor av härliga inredningstidningar som bara stod och skrek i hyllorna efter mig och jag är en god lyssnare så....nog fasen lyssnade jag!

Hittade ett underbart vitt högt vitrinskåp i helgen, äldre och med lite skavanker och jag älskar det! Nu sätter jag in grejor och tar ut dom och sätter in och tar ut och sät...ja ni fattar...
Ena stunden vill jag har alla mina stearinljus och ljusstakar på display....sen alla vackra kokböcker...kan inte enas med mig själv än...det får nog bli lite av varje.
Ska måla om lite byråar och så i vitt också, furu är rätt gräsligt när det är helt orange, så är det bara. Så på med lite färg och tjillevippen ny möbel!

Disk och städ och plock har fått stå över idag, dels faktiskt för att jag har en anings ont i ryggen efter operation igår, men sen för att jag helt enkelt är lat ibland. Sonen 17, lovade diska i morgon....hrmpffh...får vi ju se, men har älsklingen nu sagt det så ska han få en chans att göra det också , så jag ska inte göra den åt honom under dagen så får vi se om han minns sitt löfte när han kommer hem på eftermiddagen.
Är ju begåvad med två tonårssöner som bor hemma, ja, jäklar va' disk det kan komma på en och samma gång från ovanvåningen....gamla cornflakesskålar....granit folks, granit...får nästan sprängas bort...diverse glas i olika stadier av förmultning...
För inte fan kan dom dricka UR mjölken eller teet eller vad det nu är dom har druckit. Nää, en liten slatt i botten är kvar....håriga glas och muggar e' inte vackert...
För att inte tala om tvätten!!  Fast det gör vi inte....talar om den...

I morgon ska jag försöka förmå mig att gå runt sjön med hundarna, ska till banken, handla....sen kommer älskade dottern hem på lördag eftermiddag. Kanske ta en fika med väninna också i morgon.  Jaa, det ser faktiskt ut att kunna bli en go' dag i morgon.

Nu kallar sängen, go natt


det blev en härlig eftermiddag!!

Efter en rätt otrevlig biltur i snömodd och halka till Lund för en andra operation av hudförändring på ryggen, ( svar om tre-fem veckor) körde jag till en väninna för en kopp kaffe.
Vägen dit var täckt av snö som illvilligt dolde is på sina ställen så jag tog det lugnt, och det gick bra hela vägen med inslag av jazzdans lite här och där....=D
Det gick dock bra , man e' ju en fena på bilkörning ju...sa hon utan ett uns blygsamhet...

När jag sen körde hem, var vägarna fria! Snön borta! Solen sken! AAAH det e' ju så gött så det snurrar i knoppen ju!
Det känns genast lite lättare att vara människa.
Det har varit en svår tid sen vår Alma blev sjuk och vi förlorade henne, men att ha haft henne har varit en sån gåva så det är som en miljonvinst. Underbar hund, varje stund av varje dag högsta vinsten.

Det är ju genom svårigheter man blir stark.........så jag är stark som urberget!

En stjärna på himlen....

image30

                                                              2001-04-07---2008-03-14

Vi älskar dig och saknar dig

operation igen..

Uppringd av doktor i eftermiddag, nödvändig operation snart av resterande "fläck" som annars kan ställa till trubbel. Sjuka celler.
Genomgång av hela kroppen. Jippi, jag som älskar visa upp mig, snygg som tusan, övervikt och enbröstat freak.  För den op som ev ska återskapa en någorlunda kropp till mig igen kan ta 1 år att vänta på.....nån som har en bra ide' om hur man går i ide?

Har varit iväg ikväll med väninna på info om numerologi och hur det påverkar oss. Intressant men drev iväg och hade svårt att hålla fokus på vad som sades, sen sa gärna alla nåt samtidigt vilket var irriterande.
Fantastiska människor alla som var där, rara och goa på alla sätt, det låg helt på mig det jag kände, inte någon annans fel.
Får titta i min bok av Linda Goodman och pula med det själv här hemma en dag.

Ser fram emot i morgon när jag ska möta min dotter och vi tillsammans ska till min häst där hon rids in.

Igår blev idag och jag har varit och hälsat på min pärla....eller båda egentligen...dottern varande den största pärlan.
Det är så bra med min häst så, hon tycker verkligen om henne , hon som rider in henne. och det är ju fantastiskt skönt!
Sen gjorde jag något på hemväg som kunde, om det ville sig illa ,vara farligt. Men vad gör man . Man är ju av hjälpsam natur ju.
Kör genom skogen gnolar tillmusik på radion och så står det plötsligt en bil med varningsljusen på , en man viftar....men va tusan...inte nice i mörkret..
Med andan en liten aning i halsen svänger jag in framför honom, och han kommer emot mig och är sååå tacksam att nån vill stanna. Hur många som helst hade kört förbi. vi grejade fram bogserlina och fick iväg honom till en bilkille lite längre fram.
Sen körde jag honom hem. han var så glad och tacksam och inte farlig alls. Kanske får jag en extra poäng hos Sankte Per när jag lämnar in sen! 

frid

nu snöar det...

och det kan jag ju inte säga gör mig så glad precis. Gubben har åkt till Polen på jobb, hästen är för inridning i Helsingborgstrakten och kräver inte min attention.  Dottern gör livet rikare för sig själv och andra på sitt håll och grabbarna gör läxor och spelar dataspel.
Så min whisky-häst Tullamore ska få lite utbildning, sedan ska jag också utbilda mig , akademiskt utom all tvivel! Har "nyss" kommit i kontakt med denna "konstform", rid-konst-form, och det rimmar bra med vad jag vill göra. E' tanken i alla fall...akademiskt....
Har ju två whisky-pets förresten, dom tronar på samma flaska , irländsk varghund är jag också vårdare av, rätt festligt! Vem trodde det för 1 år sen liksom....livets krumbukter e' rätt kul. "God moves in mysterious ways"..

Väntar svar från hudkliniken på det prov man tog för tre veckor sedan, skulle bli uppringd men jag blir inte förvånad om det inte alls ringer någon. Jag ger det till måndag nästa vecka sen ringer jag själv.
Tror ju inte det är någon fara på taket men visst e' det jobbigt att vänta, det vore självbedrägeri att påstå annat.

Lev gott folk, nu ska jag ut i snön o hämta posten.

RSS 2.0